Hvad er ePRO?

Patient reported outcomes (ePRO) er formularer som patienten udfylder. Det kan f.eks. være spørgeskemaer eller dagbøger/journaler. For at maksimere svarprocenten skal det være nemt for patienten at huske og at gennemføre indtastningen.

Med en Signifikans ePRO løsning kan patienter udfylde skemaer direkte på egen mobiltelefon, computeren eller tabletten. Patienten modtager en SMS og e-mail som påmindelser hver gang et skema er klar til udfyldning. Ligesom med eCRF har ePRO interaktiv validering; dvs. at indtasteren hjælpes af knapper, menuer, hjælpetekster, illustrationer/biller og kontekstuel feedback fra validering.

Fordele ved ePRO

Patienter kan udfylde spørgeskemaer (ePRO) direkte fra deres smartphone, iPad/Tablet eller hjemmecomputer.

  1. Patienter husker at udfylde spørgeskema. Patienter kan løbende modtage påmindelser på SMS og/eller e-mail om udfyldning af spørgeskemaer.

  2. Ingen besværlig papirlogistik. Elektroniske spørgeskemaer (ePRO) kan udfyldes hvor som helst og når som helst, blot man har adgang til en smartphone eller en computer med internet.

  3. Hurtig respons på design fejl. Fejl og mangler i ePRO designet kan rettes øjeblikkeligt for alle indtastere - uanset hvor de opholder sig.

  4. Minimere fejlraten. ePRO systemet validere indtastning løbende og oplyser om ugyldige eller manglende udfyldninger. Det kan f.eks. være en forkert dato eller et ID nr. med for mange cifre.

  5. Hurtig respons på problemer. Der kan handles på manglende spørgeskemaer eller andre kompliansproblemer løbende som de opstår.

  6. Løbende rapportering. Interimrapporter kan laves når som helst og opdateres løbende som forsøget skrider frem.

  7. Datamonitorering. Patienttilgang/udgang og CRF udfyldninger kan monitoreres på studiets overblikspanel.

  8. Valideret og komplians. Indtastning og databehandling lever op til dansk, europæisk og amerikansk lovgivning.

  9. Spørgeskemaer og elektroniske CRF'er samlet et sted. ePRO og eCRF indsamles i samme system og kan tilgås på samme platform.

 

ePRO at Signifikans

ePRO at Signifikans