STUDIEDESIGN OG FORBEREDELSE

STUDIEDESIGN OG FORBEREDELSE

Signifikans hjælper med planlægning og gennemførsel af kliniske studier - beregning af sample size, rådgive om studie design, planlægge data indsamling, randomisering af behandlingsgrupper, produktion af sikkerhedskonvolutter samt træning af personale.

DATAMANAGEMENT OG sDASH

DATAMANAGEMENT OG sDASH

Signifikans kan hjælpe med data management og løbende data check af indkomne data i eCRF’en. Desuden kan vi levere LIVE overvågning af eksempelvis rekrutteringsraten og bivirkninger på en brugervenlig Dashboard-sDASH.

STATISTISK ANALYSE & RAPPORTERING

STATISTISK ANALYSE & RAPPORTERING

Signifikans kan hjælpe med statistiske analyser og rapportering (herunder lister, tabeller og illustrationer/figurer).

Signifikans har mere end et årtis erfaring med statistisk analyse og rapportering. Vi er eksperter i SAS og R.

Signifikans kan også hjælpe med metaanalyser, indirekte sammenligninger fx ved brug af Bucher metoden samt statistisk analyse af RWE.

KLINISK RAPPORTERING

KLINISK RAPPORTERING

Skal I publicere resultatet af et klinisk forsøg eller sundhedsvidenskabeligt studie? Det kan være udfordrende at få publiceret artikler pga. de mange krav til dokumentation, metode og format. Signifikans kan hjælpe med gennemlæsning/feedback, figurer og tabeller, indsendelse eller at skrive det hele fra start til slut.

KURSER & UDDANNELSE

KURSER & UDDANNELSE

Vi har en ambition om at gøre komplicerede kliniske problemstillinger nemme at forstå. Hos Signifikans tilbyder vi en bred vifte at kurser på alle niveauer. Du kan enten tilmelde dig et af vores åbne kurser eller kontakte os for at aftale tid, sted og kursusindhold specielt til jeres virksomhed.