STUDIEDESIGN OG FORBEREDELSE

STUDIEDESIGN OG FORBEREDELSE

Signifikans hjælper med planlægning og gennemførsel af studieforløbet, design af CRFer, design af spørgeskemaer og træning af personale i elektronisk dataindsamling.

ELEKTRONISK DATAINDSAMLING

ELEKTRONISK DATAINDSAMLING

Signifikans kan tilbyde en samlet EDC løsning eller en mindre/kombineret løsning - tilpasset jeres behov. Vi hjælper med Hosting, Studieopsætning, Elektronisk CRF / eCRF, Eksterne data, Indtastning & Datamonitorering.

DATAMANAGEMENT

DATAMANAGEMENT

Signifikans kan hjælpe med eksport, formatering, standardisering (jf. klientens standarder eller internationale standarder som f.eks. CDISC) og eftervalidering (Edit checks). Levering af data altid efter kundens krav og ønsker.

STATISTIK & RAPPORTERING

STATISTIK & RAPPORTERING

Signifikans kan hjælpe med statistiske modeller & analyse, rapportering (herunder lister, tabeller og illustrationer/figurer) og diverse statistisk/klinisk programmering.

Signifikans har mere end et årtis erfaring med statistisk analyse, rapportering samt statistisk- og klinisk programmering.

KLINISK RAPPORTERING

KLINISK RAPPORTERING

Skal I publicere resultatet af et klinisk forsøg eller sundhedsvidenskabeligt studie? Det kan være udfordrende at få publiceret artikler pga. de mange krav til dokumentation, metode og format. Signifikans kan hjælpe med gennemlæsning/feedback, figurer og tabeller, indsendelse eller at skrive det hele fra start til slut.

Clinical Cloud

Clinical Cloud

Clin-Link

Har du brug for at dele kliniske data og dokumenter med eksterne partnere?

Har du brug for at opbevare kliniske data?

Ønsker du et brugervenligt og sikkert værktøj?

Brug CLIN-LINK og vær kompliant med GCP og GDPR

sDASH

LIVE dashboard af meta og blindet patientdata i løbet af det kliniske studie. Følg eksempelvis med i rekrutteringsraten eller bivirkningsprofilen fra din smartphone.

Sikker hosting af et hvert EDC system

Vi er eksperter i OpenClinica Enterprise Edition.

KURSER & UDDANNELSE

KURSER & UDDANNELSE

Vi har en ambition om at gøre komplicerede kliniske problemstillinger nemme at forstå. Hos Signifikans tilbyder vi en bred vifte at kurser på alle niveauer. Du kan enten tilmelde dig et af vores åbne kurser eller kontakte os for at aftale tid, sted og kursusindhold specielt til jeres virksomhed.