STUDIEDESIGN OG FORBEREDELSE

STUDIEDESIGN OG FORBEREDELSE

Signifikans hjælper med planlægning og gennemførsel af studieforløbet, design af CRFer, design af spørgeskemaer og træning af personale i elektronisk dataindsamling.

ELEKTRONISK DATAINDSAMLING

ELEKTRONISK DATAINDSAMLING

Signifikans kan tilbyde en samlet EDC løsning eller en mindre/kombineret løsning - tilpasset jeres behov. Vi hjælper med Hosting, Studieopsætning, Elektronisk CRF / eCRF, Eksterne data, Indtastning & Datamonitorering.

DATAMANAGEMENT

DATAMANAGEMENT

Signifikans kan hjælpe med eksport, formatering, standardisering (jf. klientens standarder eller internationale standarder som f.eks. CDISC) og eftervalidering (Edit checks). Levering af data altid efter kundens krav og ønsker.

STATISTIK & RAPPORTERING

STATISTIK & RAPPORTERING

Signifikans kan hjælpe med statistiske modeller & analyse, rapportering (herunder lister, tabeller og illustrationer/figurer) og diverse statistisk/klinisk programmering.

Signifikans har mere end et årtis erfaring med statistisk analyse, rapportering samt statistisk- og klinisk programmering.

KLINISK RAPPORTERING

KLINISK RAPPORTERING

Skal I publicere resultatet af et klinisk forsøg eller sundhedsvidenskabeligt studie? Det kan være udfordrende at få publiceret artikler pga. de mange krav til dokumentation, metode og format. Signifikans kan hjælpe med gennemlæsning/feedback, figurer og tabeller, indsendelse eller at skrive det hele fra start til slut.

Har du brug for at opbevare og dele kliniske data med udvalgte?

Vær GCP og GDPR kompliant med CLIN-LINK

Aldrig mere usikre e-mails med zip filer eller offentlige cloud løsninger.

KURSER & UDDANNELSE

KURSER & UDDANNELSE

Vi har en ambition om at gøre komplicerede kliniske problemstillinger nemme at forstå. Hos Signifikans tilbyder vi en bred vifte at kurser på alle niveauer. Du kan enten tilmelde dig et af vores åbne kurser eller kontakte os for at aftale tid, sted og kursusindhold specielt til jeres virksomhed.